[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_5,3_5,1_5″ _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Cryptografiebeleid

van onze webhosting provider XXl Hosting
  • Al onze web- en maildiensten en systemen met vertrouwelijke gegevens zijn via een versleutelde SSL verbinding beschikbaar.
  • Wij verplichten het gebruik van TLS versie 1.2 of hoger.
  • Wij verplichten het gebruik van SSL certificaten met een maximale geldigheidsduur van één jaar en een key length van minimaal 2.048 bits.
  • Voor webdiensten en systemen met vertrouwlijke gegevens is minimaal een A score op ssllabs.com verplicht. Dit wordt regelmatig door ons gecontroleerd.
  • Het is de verantwoordelijkheid van afnemer om te controleren of de cryptografische maatregelen voldoen aan de voor afnemer relevante overeenkomsten, wet- en regelgeving.
  • Voor bepaalde diensten waarbij afnemer een systeem zelf beheert (zoals bij VPS- en containerhosting), is afnemer zelf verantwoordelijk voor het cryptografiebeleid op het betreffende systeem.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]