XQUIRY —

De afgelopen maand hebben wij een nieuwe (2-talige) website mogen lanceren voor Xquiry educational data forensics, een onderdeel van eX:plain te Amersfoort. Educational data forensics is het technisch onderzoeken van data die kandidaten produceren tijdens hun examen, om te ontdekken of zij gefraudeerd hebben.

In nauwe samenwerking met Lindy Odijk (Marketing & Communicatie eX:plain) hebben we een strakke, professionele, internationale website ontworpen en gerealiseerd die perfect past in de huisstijl van eX:plain.

De nieuwe website biedt inhoudelijke informatie over wat educational data forensics precies is, over de werkwijze die Xquiry hanteert bij het opsporen van examenfraude, het laatste nieuws en meer. Wie uitgebreidere informatie wil, kan zelfs een whitepaper downloaden over de theorie en praktijk van educational data forensics.

Nederlands én Engels
Xquiry is in 2017 opgericht als dochterorganisatie van eX:plain en kon al snel op internationale aandacht rekenen. De website is daarom niet alleen in het Nederlands beschikbaar via xquiry.nl; er is ook een volledig Engelstalige versie ontwikkeld: xquiry.com.

    Comments are closed